Undskyld, må vi se din grejæske?

Det skal ikke altid være de andres grejæsker, der kigges efter i sømmene. Her til morgen var jeg selv afsted med fiskestangen. Og selvom jeg lige nu absolut foretrækker at anvende et gennemløbsblink i P&T-vande, så har jeg både spinnere og mikroblink med i æsken.

De fleste blink med trekroge selvom microblinkene har den bedste gang i vandet med en lille enkeltkrog. Læg lige mærke til farverne. De er gode. Ikke kun til at fænge lystfiskerne, men også til at fange fisk i et P&T-vand med.
Når man fisker med spinnere så er det spinnerens blad, der bestemmer hastigheden. En af dem man kan spinne meget langsom gennem vandet er Vibrax – fra str. 3 kan det være den perfekte agn. Krogen skal være skarp. Midt i 80`erne da Vibrax kom på markedet havde den andre kroge end dem, de producerer i dag. Trekrogene var tyndere og havde nok den bedste evne til at kroge fisk med. Vi brugte en sølvudgave str. 3 i P&T-vande og når det gik efter gedder.
I dag fås også Vibrax i andre farver/metaller. Str. 4 i den dannebrogsfarvede udgave kan være den bedste ved visse dage. Igen så ligner den noget PowerBait.

Erik Egvad Petersen – Jeg er derude…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *