Regnbueørreder kan også være kræsne…

De ville ikke have rød, sort/rød lørdag morgen. Det skulle bare være den gule farver. Foto: Erik Egvad Petersen

01-06-2019 – Regnbueørreder er i hvert fald ikke farveblinde. Men det har vi vel vidst i rigtig mange år efterhånden. Her til morgen blev lige bekræftet igen. Det røde blink, og det sort/røde blink blev ikke taget. Først da der blev skiftet til gult kom der fisk på krogen. Et lille mikroblink. Og glem alt om blinklås. Det blev ikke brugt. Snøren blev bundet direkte på springringen. Det medfører, at man skal sørge for at linen strækkes ud igen. Jeg er skiftet fra Fireline og flettet line tilbage til nylonline igen. Det er som om det er sjovere. Det er nemmere. Og skulle linen kinke, så er det altså nemmere at løsne det hele op igen når der er tale om en nylonline. Jeg anvender 0,25 – 0,28 mm nylonline. I dag bliver de fleste liner lavet på den samme fabrik så køb bare en spole med 500 meter af den nylonline, der er nemmest at få fat i.

Det kræver egentlig ikke det store udvalg når det gælder Put & Take-fiskeri. Ind i mellem er regnbueørrederne dog kræsne. Favoritblinket er så absolut gennemløberne. Men også mikro-blink kan være helt i toppen. Foto: Erik Egvad Petersen

Fisk i modvind – det giver fisk….

Det er selvfølgelig nemmest at kaste med vinden. Men det er ikke absolut det bedste når gerne vil have fisk på tasken. Fiskene i et P&T-vand lever af småfisk, snegle, muslinger, insekter, orm og så snupper de altså også den PowerBait, der ryger af krogen når vi kaster for hårdt. Jeg har endnu ikke konstateret at regnbueørrederne fra et P&T-vand smager af hvidløg selvom det efterhånden nok er den mest udbredte og anvendte udgave indenfor PowerBait.

– Fortsættes…

Regnbueørreder kæmper godt og smager altså bare godt stegt i panden med kogte kartofler til. Foto: Erik Egvad Petersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *