Efterårsferie 2020 – Tag ud og smid snøren ud i et P&T-vand

Efterårsferien 2020 bliver ikke som de foregående år. Corona-udfordringen lurer i baghovedet. For meget er lukket ned og for meget er med restriktioner. Det er vi danskere slet ikke vant til. Men det bliver vi. Og derfor er det en god idè at bruge efterårsferien til een fisketur eller flere. Og i princippet er det egentlig ligegyldigt om man tager en tur ud i den lokale P&T, på havnen eller ud til kysten. Masser af plads og frisk luft.

En søndag formiddag med gennemløberen Trutta

I de senere år har gennemløberblibk som eks. Trutta, Snapshop og Præsten fundet en plads i lystfiskernes grejæsker og for enden af snøren. Og tilsyneladende med rette. De fanger fisk – masser af fisk. Således også i dag i Mjøls Lystfiskeri SØ1. En perfekt sø til lystfiskerne, der tager familien med ud på fisketuren.
Det vigtigste er en god fiskestang og et fastspolehjul, der er godt fyldt op med 0,25 – 0,30 mm nylonline. Nylonlinen er så billig som aldrig nogensinde før. Sørg for at trekrogen er skarp.


Og så er det efterhånden god skik at gøre fisken ren inden hjemturen startes. Det er de færreste, der har et køkken, der er velegnet til at slagte fisk i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *